Een Travellerspoint blog

D-Day!

sunny 10 °C
Bekijk 2013-2014 & 2013-2014 - Planning op wvdveer's reiskaart.

Na een paar drukke weken (dat je het nog zo druk kan hebben zonder werk..) is het eindelijk zo ver! Bij iedere 'laatste keer' is het besef dat de reis nu echt voor de deur staat steeds groter geworden, tot dit moment dat het gewoon morgen staat te gebeuren!

Morgen vertrek ik om 10:30 vanaf Schiphol via Singapore naar Bangkok om (hopelijk) ergens in maart 2014 weer terug te komen in Nederland.

De voorlopige planning is om in +/- 4 maanden Thailand / Cambodja / Vietnam / Laos rond te trekken en om begin mei weer vanuit Bangkok naar Bali te vliegen om een paar weken te surfen, via Sulawesi richting Kalimantan/Molukken te trekken en weer te eindigen in Bali of Jakarta om verder te vliegen naar Australie voor de resterende maanden. Wat hier van terecht gaat komen zullen we zien, wie weet waar ik uiteindelijk beland! Eerst maar eens stap voor stap aan dit avontuur beginnen voordat alles tot 2014 al tot in de puntjes is gepland..

Op onderstaand kaartje ga ik proberen vast te leggen welke plaatsen ik bezoek en welke routes er bereisd worden:

Via onderstaande link komen jullie bij een kaartje waar de voorlopige 'planning' staat. Deze zal waarschijnlijk flink gaan veranderen gedurende de maanden:

See the itinerary of this trip, and details about each destination.

Wanneer ik een internetverbinding heb zal ik hier af en toe een stukje over mijn belevenissen plaatsen. Via 'Abonneer je' aan de rechterkant kunnen jullie aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten.

Nu ga ik eerst mijn tas voor de 3e keer opnieuw inpakken en daarna nog even genieten van de laatste broodjes kaas met een glas koude melk! ;)

Geplaatst door wvdveer 7:20 Gearchiveerd in Nederland

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Veel plezier! Stiekem bietje jaloers ;)

door Matthijs

Hoop dat je lekker gevlogen hebt met Singapore Airlines en goed bent aangekomen.

Laat snel wat van je horen!

Groeten je broer

door Arthij

Hallo Wilco,Je eerste bericht gelezen.
leuk om je zo te kunnen volgen.groetjes en tot de volgende keer.

door Oma.

Looks like you are having a great time !! Am very jealous while sitting here in icey Nederland

door Rraven

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint